Verhuur stacaravan

Bij ons kunt u terecht voor het huren van een caravan voor een periode van een week of langer, maar ook voor een weekend of midweek. Wij verhuren verschillende types stacaravans.


Comfort plus
Beschikt 2 slaapkamers (Plus=2de slpk),badkamer en is geschikt voor 4 personen*:
1 slaapkamer en 1 kleinere slaapkamer met 2 bedjes, slaapgelegenheid inde eet- of woonkamer, kabelTv , keuken met magnetron, badkamer met toilet en douche.


Comfort
Beschikt 1 slaapkamer ,badkamer en is geschikt voor 2 personen*:
1 slaapkamer, slaapgelegenheid in de eet- of woonkamer, kabel tv, keuken met magnetron, badkamer met toilet en douche.


Basic
Beschikt 1 slaapkamer is geschikt voor 2*personen:
aparte slaapkamer , slaapgelegenheid in de eet- of woonkamer*, apart toilet, kabelTv , keuken.


* mogelijkheid 2 extra kinderen

Praktisch

Op de dag van aankomst is uw  caravan ter beschikking vanaf 15.00 uur. De sleutel kan opgehaald worden tot 17.00 uur. Het verlaten van de caravan kunt u verblijven in de caravan tot 10.30 uur.

De personenwagen (inbegrepen) kan geparkeerd worden op onze parking. Honden zijn toegelaten maar niet in alle accomodaties welkom, gelieve deze bij boeking op te geven.  Al onze caravans zijn rookvrij

Deze verhuur wordt strikt voorbehouden aan families.

Algemene huur voorwaarden

Faciliteiten

Alle onze caravans beschikken over een inventaris van alle benodigdheden voor het huishouden van de opgegeven personen.(tot max 6 personen).Deze bevat kook- en eetgerei met oa. vaat, koffiezetapparaat, microgolfoven, donsdekens en hoofdkussens voor alle slaapgelegenheden, Televisietoestel, poetsgerei , tuinset, ...

 

 Enkel bevatten onze caravans geen linnengoed, levensmiddelen noch onderhoudsprodukten. Schoonmaak is ten laste van de huurder, op aanvraag mogelijkheid tot eindschoonmaak mits toeslag.

COVID-19 Maatregelen

De caravan wordt voor uw aankomst schoongemaakt en gedesinfecteerd volgens de schoonmaakrichtlijnen om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan. Wij vragen hierbij uw medewerking om het vakantieverblijf netjes en virusbestendig te houden en wijzen u op volgende aandachtspunten:

  • Verhuuraccommodatie kan aan niet meer dan 1 huishouden worden verhuurd.( thuisbubble)
  • De maatregel van 1,5 m sociale afstand tegenover andere gasten die geen deel uitmaken van het huishouden geldt onverkort. Vermijd lichamelijk contact met anderen dan uw gezinsleden.
  • Maak maximaal gebruik van de eigen sanitaire voorzieningen in de vakantiewoning.
  • Was uw handen regelmatig.
  • Gebruik papieren zakdoeken wanneer u niest of hoest en gooi die in een afsluitbare opvangbak. Indien geen papieren zakdoeken voorhanden, nies dan in de elleboog.
  • Ventileer regelmatig én grondig alle ruimtes in de caravan.
  • Maak de meest gebruikte plaatsen regelmatig schoon of ontsmet: lichtschakelaars, deurknoppen, handgrepen van de kasten, sanitair, kranen, werkoppervlaktes en spoelbakken in de keuken, afstandsbedieningen. Maak gebruik van de reinigingsmiddelen die u kreeg bij aankomst.
  • Na elk verblijf is er extra aandacht voor schoonmaak en daarna het ontsmetten van alle handcontactpunten. Het verblijf wordt tijdens de schoonmaak minstens 20 minuten goed verlucht. Reinigingsmiddel op basis van ontsmetting is aanwezig.
  • De hoofdkussens zijn niet meer voorzien in de accommodatie deze omwille van medische redenen. Breng uw eigen hoofdkussen mee.
  • Bezoek of visite van personen buiten uw huishouden is in principe niet toegestaan.